Menu

Foraje puturi de apa mica si medie adincime

Firma noastra executa foraje puturi de apa pentru alimentarea cu apa potabila a caselor (foraje puturi de mica si medie adancime 10-35 m), cu apa menajera sau pentru irigatia gradinilor (foraje puturi de mica adancime); executam denisipari puturi / decolmatari.

Firma noastra executa forari puturi apa in Bucuresti sau oriunde in tara. Acum oferim GARANTIE pentru fiecare put executat de firma noastra!

Forajele de captare a apei se executa la cererea clientului din materiale de foarte buna calitate pe care echipa noastra le pune la dispozitia Dvs si le livreaza la locul forarii putului: tuburi PVC , pompe de apa, pompe submersibile, camine puturi PVC , filtre apa si orice alte materiale de care aveti nevoie pentru foraj put apa.

Prin linkul contact puteti lua legatura cu noi. Va stam la dispozitie cu utilaje de foraj, echipamente specializate si cu materiale de ultima generatie.

Contacteaza-ne acum pentru ca azi sunt reduceri (la orice diametru): foraje puturi, denisipari, adanciri puturi, decolmatari si piloni. Colaborati cu noi. Nu mai astepta, avem cea mai buna oferta.